Вучић: Србија воли себе

© Tanjug / ZORAN ZESTICАлександар Вучић у Свилајнцу
Александар Вучић у Свилајнцу - Sputnik Србија
Пратите нас
Премијер Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће Србија остати војно неутрална, да је њена политика јасна и недвосмислена, да се она налази на европском путу, али да жели да има веома добру сарадњу са Руском Федерацијом.

Он је, одговарајући на питања новинара, поновио да је позиција Србије, ма колико понекад изгледала тешка, доследно јасна и непромењена, да је Србија војно неутрална и да то љубоморно чува, и да неће ни у један војни пакт.

„Србија је суверена и независна земља и умеће то да сачува. Србија воли себе“, поручио је Вучић.

© Tanjug / ZORAN ZESTICАлександар Вучић у Свилајнцу
Александар Вучић  у Свилајнцу - Sputnik Србија
Александар Вучић у Свилајнцу

Обнављамо где треба, без политичког профитерства

Програм реконструкције школа и амбуланти у Србији почела је данас у Свилајнцу, а премијер Александар Вучић поручио је да ће се обнављати објекти свуда где је то заиста потребно и без обзира на страначку припадност власти у локалним самоуправама.

Александар Вучић и Еди Рама на конференцији за новинаре - Sputnik Србија
Вучић и Рама о „фактору Русија“ и кампањи

„Улагаћемо где је то потребно, нећемо водити рачуна о политичком профитерству“, поручио је премијер из села Кушиљева, где је потписан уговор за обнову амбуланте.

Према његовим речима, у Србији сви се у све разумеју, и у НАТО, и у Русију и Европу, у све велике теме, али се влада и он труде, што и овом акцијом потврђују, да се баве оним од чега се живи.

„Трудим се да разумем оно од чега се живи и што је грађанима од животног значаја“, рекао је Вучић.

„Нисам случајно рекао да желим да обиђем сваки тоалет у нашим школама и домовима здравља, јер знам да ту треба да иду наша деца и стари“, рекао је Вучић.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала