Играчке за секс изазвале саобраћајну гужву усред Москве (фото)

© Фото : Instagram/ raffynadTraffic in Moscow
Traffic in Moscow - Sputnik Србија
Пратите нас
Необичан догађај одиграо се у центру Москве, у близини станице метроа Цветни булевар, и привукао на десетине радозналих пролазника. Пад једне кутије из аутомобила не само да је изазвао саобраћајну гужву, већ је, а шта друго, постао хит на друштвеним мрежама.

Шта се заправо догодило?

Плејбојеве зечице - Sputnik Србија
„Плејбој“ без фотографија голих жена

Из једног аутомобила испала је кутија и при удару о коловоз се распрсла. Ништа ту не би било необично да се из кутије на све стране нису разлетела сексуална помагала у јарким бојама. Сивило градског асфалта на кратко су зашарениле „играчке за одрасле“. Настала је саобраћајна гужва.

Како извештава „Вечерњаја Москва“, сведоци ове симпатичне незгоде су испричали да је кутија испала из аутомобила због наглог кочења возача.

Возач је одмах изашао из аутомобила и пожурио да покупи пластичне и силиконске справице које су се разлетеле на неколико метара од аутомобила. Зато је и дошло до застоја у саобраћају.

Необична живописна сцена привукла је на десетине пролазника који су гледали како млади човек скупља разбацане предмете упечатљивих боја.

Остали возачи морали су стрпљиво да сачекају да младић скупи свој терет. Онима који су могли да виде шта се заправо догодило сигурно је било пресимпатично, док су они, у позадини вероватно безуспешно сиренама покушавали да убрзају своје претходнике.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала