За кога је радио хрватски шпијун?

© Фото : PixabayШпијунирање
Шпијунирање - Sputnik Србија
Пратите нас
Хрватски портал „Индекс“ наводи да је током протеклих месеци, па чак и година, ухапшени обавештајац у Београду и Србији прикупљао податке који би Војно сигурносно-обавештајној служби Хрватске, његовој домицилној служби, могли бити од посебног интереса.
Лисице - Sputnik Србија
ПОТВРЂЕНО: Ухапшен хрватски шпијун у Београду

Хрватски обавештајац који је данас ухапшен у Београду радио је за Војно сигурносно-обавештајну службу Хрватске, јавио је вечерас „Индекс“.

Хрватски портал наводи да је током протеклих месеци, па чак и година, ухапшени обавештајац у Београду и Србији прикупљао податке који би ВСОА Хрватске, његовој домицилној служби, могли бити од посебног интереса.

Како сазнаје тај портал, у последње време он се бавио официрима ЈНА против којих Хрватска јесте покренула или би могла покренути кривични поступак због, како се наводи, (не)дела почињених током рата у Хрватској, као и организацијом и односима у српској војсци.

Под мерама српских колега налази се већ месецима, наводи „Индекс“.

„Српске службе већ неко време прате дотичног и прикупљају информације о њему. Познато је где се тачно налазио са својим колегама са хрватске стране, у којим местима уз границу, и са киме је све био у контакту“, каже извор „Индекса“.

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала