Додик: Ако хоће да хапсе, нека хапсе читав референдум (видео)

© Tanjug / Тања ВаличМилорад Додик на гласачком месту
Милорад Додик на гласачком месту - Sputnik Србија
Пратите нас
Председник РС Милорад Додик изјавио је данас, поводом спекулација медија да би могао да буде ухапшен због одржавања референдума упркос одлуци Уставног суда, да је одговор Тужилаштву БиХ победа на референдуму.

„Ако неко хоће некога да хапси, онда нека хапси читав референдум“, рекао је Додик новинарима након што је гласао у Лакташима.

На питање да ли ће Тужилаштво поднети кривичну пријаву против њега због кршења Устава, он је одговорио да је данас „важан, свечарски дан и да ће се вероватно радовати резултатима вечерас, јер је атмосфера таква“.

„Сви наредни дани доносе и ово и оно. Видећемо како ће то ићи.“

Председник РС Милорад Додик - Sputnik Србија
Додик: Питаћемо грађане и о НАТО-у

На питање да ли ће онима који су били против одржавања референдума, укључујући премијера и председника Србије, Александра Вучића и Томислава Николића, рећи да су погрешили што су били против, Додик је одговорио да то ником неће рећи.

„Данас је празник и људи широм Републике Српске га доживљавају управо на тај начин“, рекао је Додик.

Он сматра да су приговори део уобичајене демократске атмосфере и да сада нису важни, колико је важно то што се референдум одржава.

„Ништа га не може и не треба довести у питање, нити да баци било какву љагу“, рекао је Додик и поручио да је РС мирна и стабилна и да ће таква остати до краја дана.

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала