У Москви редови за референдум у Српској

© Tanjug / Тања ВаличГласачки листић
Гласачки листић - Sputnik Србија
Пратите нас
Шеф представништва РС у Москви Душко Перовић рекао је за Спутњик да је у Москви о референдумском питању гласало 202 људи.
Милорад Додик на гласачком месту - Sputnik Србија
Референдум срушио пирамиду западне политике у БиХ

Перовић је задовољан излазношћу и истакао је да током гласања нису забележене неправилности.

„Након затварања представништва, гласови се пребројавају, прави се записник, а у понедељак Представништво, шаље све гласачке листиће за Бањалуку“, рекао је Перовић.

„Код нас је мирно и тихо. Све је прошло достојанствено. Нисмо имали спискове него су се наши људи, који су овде у Москви на раду, сами одазвали. Наше представништво се налази баш у центру града, на Покровском булевару, и били смо неколико сати затворени због Московског маратона, тако да малтене нико није могао да прође и да дође до нас. Али негде око два, после ручка, појавило се доста људи, чак је био и ред за гласање. Све је у прошло у најбољем реду. Било је и младих и старијих, и студената и радника и свих који овде живе. Сви су добро информисани, да не би било спекулација и заблуда, ми смо преко друштвених мрежа и на свом сајту објавили о чему се заправо ради, шта је суштина овог референдума“, каже Перовић.    

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала