Ђукановић поручио да ће зауставити „рушитеље државе“

© REUTERS / Stevo VasiljevicМило Ђукановић на митингу ДПС-а у Подгорици.
Мило Ђукановић на митингу ДПС-а у Подгорици. - Sputnik Србија
Пратите нас
Бивши премијер Црне Горе Мило Ђукановић поручио је након данашње конститутивне седнице парламента да је политика узрок планираног напада 16. октобра и да је све то урађено у дослуху са политичким фактором у Црној Гори, којем ће се, каже Ђукановић, стати на пут.
Миливоје Катнић, црногорски тужилац - Sputnik Србија
Специјални тужилац оптужио држављане Русије за покушај рушења власти Црне Горе (видео)

Он је то изјавио поводом јучерашњих изјава специјалног тужиоца Миливоја Катнића.

„Слушао сам презентацију тужиоца, и испоставило се да је тачно оно што смо сумњали. Сада се то комплетира и стварају се услови да се дижу оптужнице. Све се ово догађало због политике, и ово је све урађено у дослуху са политичким фактором у Црној Гори. Надам се да ће се овај процес завршити и да ћемо стати на пут онима који на рачун свога политичког медијског или невладиног деловања мисле да може да се руши држава“, рекао је Ђукановић.

Катнић је на конференцији за новинаре у недељу рекао да иза терористичког плана у Црној Гори који је требало да буде спроведен на дан избора стоје „појединци из националистичких кругова у Русији“, а да су „на одређен начин и у одређеном обиму били инволвирани“ и неки политички субјекти у Црној Гори, односно њихова руководства.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала