Трамп оптужен за покушај подмићивања новинара

© REUTERS / Ben Brewer Кандидат Републиканске партије Доналд Трамп
Кандидат Републиканске партије Доналд Трамп - Sputnik Србија
Пратите нас
Америчка телевизијска водитељка „Фокс њуза“ Мегин Кели сматра да је изабрани председник САД Доналд Трамп за време борбе за највећу државну функцију покушао да поткупи њу и друге новинаре, наводи се у књизи Келијеве која треба да изађе у уторак, преноси АП.
Новине - Sputnik Србија
„Брегзит“, Трамп... Које је следеће изненађење?

У књизи се наводи да је Трамп, у покушају да обезбедни праћење предизборне трке које би било позитивније по њега, наводно предлагао Меган Кели различите врсте поклона, укључујући бесплатан боравак у једном од његових хотела. Водитељка указује на то да је непрестано одбијала све предлоге милијардера. Сличне ствари је републиканац, како се наводи у књизи, предлагао и другим новинарима.

Келијева пише да је један број медијских радника узимао поклоне од Трампа, али да га је, да би доказао своју неутралност, с времена на време критиковао. Имена водитеља нису наведена.

За време предизборне кампање, Трамп је признао да осећа антипатију према Келијевој, која му је на телевизијским дебатама постављала шкакљива питања о односу републиканца према женама. Водитељка је више пута оштро критиковала милијардера.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала