Вучић: Прети ми најпознатији пуцач у региону, плашим се за породицу

© AP Photo / Darko VojinovicАлександар Вучић
Александар Вучић - Sputnik Србија
Пратите нас
Примам претње, али се не бојим за свој живот. Бојим се само за своју породицу, изјавио је председник Владе Србије Александар Вучић у интервјуу загребачком недељнику „Глобус“.

„У почетку ми је све то било смешно. Али сада су пронађени арсенали оружја. Пронађени су људи који су већ били хапшени због опсервација стана мог брата. Имамо живог сведока који је потврдио да је један од тих људи рекао: ’Видећеш како ће ти проћи Вучић!‘ А реч је о једном од најпознатијих пуцача у региону“, рекао је Вучић за хрватски недељник.

Александар Вучић - Sputnik Србија
Ко то чува премијера

Говорећи о сопственој сигурности и оружју пронађеном близу његове породичне куће у Јајинцима, премијер Вучић потврђује да има људи који њему не желе добро.

„Пустимо полицију да ради свој посао. Нема смисла сада кукати. Има ли људи који мени не желе добро? Има их колико год хоћете, различитих, од тајкуна до многих других“, навео је премијер Србије и, како примећује „Глобус“, јетко додао:

„Али шта да радимо, то је Србија! Па кога ми нисмо убили од својих! Све што је нечему вредело, ми смо убили — Карађорђа, Милоша… на крају и премијера Ђинђића.“

У интервјуу који ће у целини бити објављен у четвртак, 24. новембра, премијер Србије, како је наведено, открива и како је и зашто помогао црногорском премијеру Милу Ђукановићу да спречи државни удар, зашто је забринут за положај Срба у Хрватској, како гледа на именовање Анте Готовине за саветника хрватскога министра обране, као и зашто мисли да би Хрватска и Србија требало да успоставе заједничко тржиште без граница.

 

Извор: Танјуг

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала