Како ће руски председник провести новогодишње празнике (видео)

© Sputnik / Aleksey Nikolskyi / Уђи у базу фотографијаРуски председник Владимир Путин учествује у пријатељској утакмици Ноћне хокејашке лиге у Галактика центру у Красној пољани
Руски председник Владимир Путин учествује у пријатељској утакмици Ноћне хокејашке лиге у Галактика центру у Красној пољани - Sputnik Србија
Пратите нас
Током предстојећих празника председник Русије Владимир Путин највероватније ће учествовати у неколико спортских догађаја: играће хокеј и пливаће, изјавио је портпарол Кремља Дмитриј Песков.

„Претпостављамо да ће слободно време провести бавећи се својим омиљеним спортовима. Он игра хокеј и веома воли да плива, што ради кад год му се укаже прилика“, истакао је Песков.

Истовремено, званичник је навео да руски лидер највероватније неће имати одмор пуних девет дана. Председник Путин имаће много посла чак и током празника, додао је он.

Владимир Путин и Дмитриј Медведев - Sputnik Србија
Како ће Путин и Медведев дочекати нову годину

„У сваком случају, имаће телефонске разговоре. Он такође свакодневно расправља о оперативним темама са члановима свог кабинета и добија извештаје од безбедносних агенција и специјалних служби“, рекао је Песков.

Одговарајући на питање како ће изгледати свечана трпеза руског председника, портпарол Кремља одговорио је да ће бити „једноставна и здрава“.

„Али не могу да вам кажем шта ће се тачно налазити на столу. То је његов лични живот и у то не треба да се мешамо“, истакао је Песков.

Новогодишњи празници у Русији почињу у суботу 31. децембра и трају до 8. јануара.

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала