Трамп у позоришној представи у Истанбулу

© REUTERS / Carlos BarriaПредседничка лимузина
Председничка лимузина - Sputnik Србија
Пратите нас
Уочи премијере 13. фебруара, у Истанбулу је одржана проба позоришне представе под називом „Хваљена љубав“, која је специфична по томе што се турски глумац Ерхан Јазициоглу у њој појављује у лику председника САД Доналда Трампа.

Представа ће премијерно бити одиграна у понедељак у Културном и изложбеном центру „Трамп“ у Истанбулу, објавила је „Анадолија“.

Глумац који тумачи лик Трампа у овој представи, на конференцији за новинаре објаснио је како су дошли на идеју да се у представи појави и лик новог америчког лидера.

Лутка Трампа на дрвету - Sputnik Србија
„Обешени Трамп“ са заставом СССР-а (видео)

„Разговарали смо са режисером Бором Северцаном и тако дошли на идеју да се у представи појави и Трамп. Онда смо размишљали како да ускладимо његов лик са представом, за шта сам се ја побринуо. Почео сам да га пратим, све његове покрете, праве кораке, његове грешке, и то смо на један ироничан начин пренели на позорницу“, казао је Јазициоглу.

Нагласио је да се представа бави односима између људи и љубави, али и како има у политичких елемената.

„Мислим да смо на крају направили нешто лепо и надамо се да ће се то допасти и публици“, поручио је Јазициоглу, који је у својој каријери тумачио и ликове двојице турских председника, Тургута Озала и Сулејмана Демирела.

 

Извор: Танјуг

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала