Зашто је Порошенко увек пијан

© Sputnik / Григориј Сисојев / Уђи у базу фотографијаПетро Порошенко у загрљају са Џоном Мекејном
Петро Порошенко у загрљају са Џоном Мекејном - Sputnik Србија
Пратите нас
Председник Украјине Петро Порошенко је на званичним догађајима више пута усликан у пијаном стању. Неколико пута је то био разлог за скандал. Зашто је украјински председник увек пијан и колико је то лоше за земљу, говорио је у интервју за телевизију „Звезда“ политиколог Станислав Бишок.
Председник Украјине Петро Порошенко - Sputnik Србија
Порошенко се припрема да бежи у Шпанију?

Према речима експерта, Порошенко је склон пићу више него што је потребно и држи говоре у таквом стању. Зато је интернет пун видео-снимака на којима је Порошенко видно пијан.

„Са једне стране, то је покушај да се уклопи у атмосферу која влада у Украјини. Са друге стране, то је склоност ка шокантном понашању, а са треће стране, некад је потпуно непотребно да такав излази пред публику“, рекао је Бишок.

Политиколог наглашава да Порошенко није први украјински председник који се тако понаша, јер је и Леонид Кучма волео да пије. Ипак, према мишљењу експерта, то изгледа непристојно.

„Он није први председник Украјине који пије, Леонид Кучма је такође волео да пије, али тада није било камера на телефонима и зато су инциденти са Кучмом били мање ефектни. Међутим, такав однос према председничкој функцији не може се сматрати достојним“, нагласио је Бишок.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала