Потоп у Новом Саду! Вода „гутала“ и аутомобиле

Пратите нас
Око поднева је Нови Сад захватило јако невреме, праћено грмљавином, ледом и провалом облака. Како преноси портал 021, делови града су буквално под водом.

Према извештајима репортера тог портала, као и самих грађана, десетине улица у Новом Саду су поплављене и отежан је саобраћај у свим деловима града, као и у приградским насељима.

Лед који је падао је зависно од дела града био величине кликера, али је негде био интензивнији, па су улице буквално побелеле. 

За сада нема информација о обустављању саобраћаја, али возила ГСП-а касне на свим линијама, а грађани сведоче да кола у појединим улицама на Детелинари, Сателиту, Центру, Новом насељу, Подбари, Клиси пролазе улицама које имају и до пола метра воде. 

​На снимцима и фотографијама се види да су под водом и неке од највећих улица у граду, као што су Булевар Европе и Булевар ослобођења. 

© Tanjug / Jaroslav PapПоплаве у Новом Саду 23. маја 2017. године
Поплаве у Новом Саду 23. маја 2017. године - Sputnik Србија
Поплаве у Новом Саду 23. маја 2017. године

Од дежурних служби портал 021 за сада није добио информацију да је било посебних интервенција, али се очекује да када престане киша буде позива за испумпавање воде из подрума и приземља кућа.

 

Извор: Б 92

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала