„Смувајте“ милионера преко ВИП друштвених мрежа

© Sputnik / Nina Zotina / Уђи у базу фотографијаДевојке праве селфи
Девојке праве селфи - Sputnik Србија
Пратите нас
У начелу се верује да су друштвене мреже и апликације за паметне телефоне једна од ретких савремених погодности које су доступне свима, без обзира на богатство и друштвени статус. Међутим, неке услуге функционишу на основу ексклузивности, а само одабрани корисници могу да их приуште.

Спутњик Вам представља неке од њих.

„Rich kids (Богаташка деца)

Само стварно богати могу себи приуштити лични профил на овом серверу, који је јако сличан Инстаграму. Чланарина кошта 1.000 евра месечно. „Ако Вам је скупо, то није за вас“, рекли су програмери.

Лукси (Luxy)

Апликација за упознавање и мување „Лукси“ је елитни „Тиндер“ без сиромашних људи. Према званичној интернет страници сервиса 41 проценат „верификованих“ корисника има приход виши од милион долара годишње. „Излазак са атрактивним милионерима“ је њихов слоган.

© Фото : Instagram/monluxyДевојке у ноћном клубу вребају "жртве"
Девојке у ноћном клубу вребају жртве - Sputnik Србија
Девојке у ноћном клубу вребају "жртве"

Џејмс Едишн (James Edition)

То је глобална онлајн луксузна тржница са седиштем у Амстердаму. На продају нуди хиљаде одабраних аутомобила, јахти, једрилица, сатова, мотоцикала, авиона и хеликоптера. Чак нуди и авантуристичке туре до места попут Антарктика, али само онима који то себи могу приуштити.

© Фото : Instagram/jameseditioncomЈахта
Јахта - Sputnik Србија
Јахта

Џет Смартер (JetSmarter)

То је једина мобилна тржница за јавне и приватне чартер летове. Основао ју је руски предузетник Сергеј Петросов. Основна годишња претплата износи 15.000 долара и за додатне привилегије (отказивање бесплатних резервација, приоритет приликом резервације летова и сл.) мора да се доплати 50.000 долара.

© Фото : Instagram/jetsmarterЏет Смартер, инстаграм фото
Џет Смартер, инстаграм фото - Sputnik Србија
Џет Смартер, инстаграм фото
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала