00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
17:00
30 мин
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
21:00
30 мин
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
07:00
30 мин
МИЉАНОВ КОРНЕР
Реалност је да се Партизан и Звезда боре за место у плеј-ину
20:00
30 мин
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
„Розанов“
20:30
30 мин
МОЈ ПОГЛЕД НА РУСИЈУ
Ауторска емисија Љубинке Милинчић
21:30
30 мин
ЈучеДанас
На програму
Реемитери
Студио Б99,1 MHz, 100,8 MHz и 105,4 MHz
Радио Новости104,7 MHz FM
Остали реемитери

Кувајте са нама: Омиљени естонски слаткиш — чоколадни мафин (видео)

© Sputnik / Григорий Сысоев / Уђи у базу фотографијаДевојке једу колач
Девојке једу колач - Sputnik Србија
Пратите нас
Ирина Олејник, позната естонска посластичарка, показала нам је како се праве укусни чоколадни мафини. Комплетан процес припреме погледајте у видеу.

Састојци:

Тесто (чоколадни бисквит)

  • 100 грама биљног уља,
  • 130 грама шећера,
  • 3 јаја,
  • 3 кашике брашна,
  • 3 кашике какаоа,
  • 1 кашика прашка за пециво,
  • 3 кашике слатке павлаке,
  • 1 кесица ванилиног шећера.

Све састојке помешајте и пеците 10 минута на температури од 200°С.

Чоколадни фил

  • 250 грама тамне чоколаде,
  • 250 грама млечне чоколаде,
  • 200-400 грама слатке павлаке.

Чоколадна крема

  • 400 грама маскарпоне сира,
  • 100 грама филаделфија сира,
  • 100 грама шећера у праху,
  • 100-200 грама слатке павлаке (35% масноће),
  • чоколадни фил — по укусу.

Декорација:

воће по избору (овде смо користили свеже смокве, малине, грожђе).

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала