Мачор Оскар има бизарну супермоћ да нањуши смрт!

Пратите нас
Онај на чији се кревет он попне — сигурно неће преживети ноћ.

О његовој способности је написана и књига, а његову причу је открио др Давид Доса, помоћник професора на Универзитету у Брауну.

Маца Оскар има невероватну способност да нањуши и осети кад ће неко умрети. Наиме, ова маца живи у једном старачком дому и у више од 50 документованих случајева, био је поред оних пацијената који су после неколико сати преминули.

Особље које ради у старачком дому није одмах поверовало у Оскарову „супермоћ“ па су одлучили да га тестирају, тако што су га стављали на кревете пацијената који су витални и прилично здрави, али би Оскар једноставно отишао на други кревет и склупчао се поред умирујуће особе.

Професор Доса тврди да су Оскарова предвиђања ретко била погрешна у последних шест година.

„Оскар је усвојен пре седам година као маче. Од тада има ту моћ да осети смрт и не мислимо да је то случајност. У књизи је описана Оскарова дневна рутина, како проводи време у соби, али и како ретко посећује и дружи се са пацијентима који још увек имају шансу за живот“.

Са друге стране, он одређене пацијенте обилази чешће од других и не жели да се одвоји од њих у последњим тренуцима. Уколико бисмо га одвојили од пацијената уопште, Оскар би гребао врата, покушавајући да уђе.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала