Титов брод-дух нађен насукан на плажи у Калифорнији

© Фото : ЈутјубРуски туристички крузер "Љубав Орлова"
Руски туристички крузер Љубав Орлова - Sputnik Србија
Пратите нас
Руски туристички крузер „Љубав Орлова“, који је пре две године нестао на мору, пронађен је насукан на једној од калифорнијских плажа, преноси „Дејли стар“.

Наиме, брод је 2010. године конфискован од стране канадских власти због дугова, али након што је две године провео у пристаништу, власти су одлучиле да га пошаљу у Доминиканску Републику и да га продају у старо гвожђе.

Амерички Ф-15 ловац - Sputnik Србија
Неуспешна потера за ванземаљцима: Друштвене мреже исмејале америчку авијацију

Међутим, приликом тегљења сајла је пукла и канадске власти су биле приморане да пошаљу други брод који је потом одгурао „Љубав“ далеко у море и тамо га оставио.

Брод се након више година дрифтовања насукао на једну од плажа америчке државе Калифорније, а научници тврде да се за све ово време на броду накотило јако пуно пацова, који су због недостатка хране почели сами себе да једу.

„Хорде пацова-канибала сада владају крузером“, гласио је један чланак британског листа „Сан“, након што је брод пронађен пре две године на удаљености од око 1.300 километара од обале Ирске.

За сада нема информација какву судбину чека тај брод који је пре нешто више од 40 година могао да превезе око 110 путника.

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала