Трампов адвокат лично платио порно глумици

© AP Photo / Matt SaylesПорно глумица Сторми Денијелс (Стефани Клифорд) на додели награда Греми у Лос Анђелесу
Порно глумица Сторми Денијелс (Стефани Клифорд) на додели награда Греми у Лос Анђелесу - Sputnik Србија
Пратите нас
Адвокат америчког председника Доналда Трампа Мајкл Коен изјавио је да је порно глумици Стефани Клифорд, коју су медији осумњичили за везу са Трампом, платио 130.000 долара из личних средстава, али није рекао која је била сврха плаћања, пише лист „Њујорк тајмс“.
Меланија Трамп током говора о стању нације - Sputnik Србија
Словеначка сфинга: Потез Меланије Трамп у Конгресу о којем бруји Америка

„Ни Трампова организација ни Трампова кампања нису били учесници мог договора са госпођом Клифорд, нити су ми директно или индиректно рефундирали трошкове“, изјавио је Коен за „Њујорк тајмс“. „Исплата госпођи Клифорд била је законита и није представљала допринос кампањи, нити је била нечији расход на кампању“, додао је он.

Лист наводи да се Коен уздржао од одговора на додатна питања, укључујући и на она са којом сврхом је исплата извршена и да ли је Трамп знао за то.

Раније је „Волстрит џурнал“, позивајући се на извор, саопштио да је адвокат америчког председника Доналда Трампа Мајкл Коен платио 130.000 долара порно глумици Стефани Клифорд у оквиру споразума да не открива своју везу са председником, а Бела кућа је те информације демантовала.

Лист је, такође, навео да је веза глумице и Трампа започела годину дана након његове женидбе са Меланијом Трамп 2006. године. Касније је порно глумица негирала саопштења о својој вези са Трампом.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала