Зукорлић: Објединити се око националног и државног интереса

© mesihat.orgМуамер Зукорлић
Муамер Зукорлић - Sputnik Србија
Пратите нас
Председник Странке правде и помирења (СПП) Муамер Зукорлић честитао је данас грађанима Србије и председнику Републике Дан државности и позвао да се сви обједине око општег националног, грађанског и државног интереса и да сви заједно раде за те вредности и циљеве.

Он је рекао да треба отворити нову страницу у односима, „да покажемо да имамо снаге да раздвојимо оно што је од општег националног, грађанског, државног интереса са једне стране, а са друге стране оно што је уски лични, партијски или интерес мањег колективитета“, наводи се у саопштењу СПП-а.

Председник Странке демократске акције Санџак Сулејман Угљанин - Sputnik Србија
Ко диктира Суљи план за растакање Србије: Први циљ — да он испадне жртва

„Да се око првог сета интереса објединимо, да заједнички радимо за те вредности и циљеве, а за ово друго, партијско и партикуларно, изволимо на олимпијаду која се зове ’избори‘“, рекао је Зукорлић.

Зукорлић је истакао да ће учинити све да до грађана допре порука за коју верује да представља семе нове и свеже политике у Србији, а то је политика правде, помирења, чистоте и међусобног уважавања.

Он је оценио и да се Странка правде и помирења од осталих странака разликује по томе што има амбицију да докаже да политика може имати душу, и да се обраћа људима који због „бездушности“ политичара мрзе политику.

Одборнички кандидати и чланови СПП-а честитали су Зукорлићу 48. рођендан великом тортом, а носилац листе СПП-а на београдским изборима Ненад Прокић оценио је да је Зукорлић другачији од осталих политичара и да обележава почетак другачије политике у Србији.

 

Танјуг    

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала