Нестало пола тоне дроге из складишта. Полицајци: Појели мишеви!

© SputnikМарихуана
Марихуана - Sputnik Србија
Пратите нас
У аргентинском граду Пилару, северозападно од престонице Буенос Ајреса, осморица полицајаца добила су отказ јер су за нестанак дроге из складишта оптужили — мишеве.
Лист канабиса - Sputnik Србија
Срби највише воле марихуану

Би-Би-Си преноси да су истражитељи открили да је 540 килограма марихуане нестало из полицијског складишта у Пилару. Бивши комесар градске полиције Хавијер Спесија и његове колеге полицајци изјавили су на суду да су дрогу појели мишеви.

Наводи се да форензички стручњаци сумњају да би мишеви за дрогу помислили да је храна и да би вероватно угинули да су појели марихуану.

Полицајци ће 4. маја дати исказ пред судијом који треба да одлучи да ли је дрога нестала „из личног интереса или због немарности“.

У то складиште је у последње две године унето шест тона марихуане, а мањак је приметио нови полицијски комесар Емилио Портеро, који је наследио Спесију. Портеро је обавестио унутрашњу контролу, а претресом у складишту утврђен је мањак, јер је пронађено 5.460 килограма марихуане.

Наводи се да је на Спесију почело да се сумња када је откривено да, пре напуштања функције у априлу 2017, није потписао инвентар заплењене дроге, а још није предао ни извештај о приходима за прошлу годину.

Танјуг

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала