У Калињинград током првенства безбедније путовати авионом

© Sputnik / Igor Zarembo / Уђи у базу фотографијаСветско првенство фудбалу у Русији - промоција у Калињинграду поред Кинисберг катедрале
Светско првенство фудбалу у Русији  - промоција у Калињинграду поред Кинисберг катедрале - Sputnik Србија
Пратите нас
Долазак у Калињинградску област током Мундијала биће безбеднији авионом, јер се на граничном прелазу са Пољском очекују велике гужве, препоручили су званичници.

Власти Калињинградске области препоручиле су навијачима који намеравају да током Светског првенства у фудбалу посете ту руску енклаву, која се налази између Пољске и Литваније, због веће безбедности приликом преласка границе, уместо друмског, користе авионски превоз.

„Познато је да многи путници путују кроз Пољску. Нисам сигуран да је то добар план. Требало би да о том размишљају на време, јер ће саобраћај преко границе бити интензиван“, изјавио је министар културе и туризма Калињинградске области, Андреј Јермак.

Фан ИД - Sputnik Србија
Без ограничења по Русији: Специјална картица уместо визе

Он је додао да ће безбедност бити један од приоритета током Светског првенства и да ће провере на граници бити веома озбиљне.

„Саобраћај ће бити веома густ, препоручујемо долазак авионом у Калињинград“, истакао је Јермак.

Русија ће од 14. до 15. јула бити домаћин Светског првенства у фудбалу. Утакмице ће се играти у 11 градова, у Калињинграду, Москви, Казању, Нижњем Новгороду, Ростову на Дону, Самари, Саранску, Сочију, Санкт Петербургу, Волгограду и Јекатеринбургу.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала