Симеоне: У Аргентини влада анархија — Меси није вођа

© REUTERS / Juan MedinaДијего Симеоне
Дијего Симеоне - Sputnik Србија
Пратите нас
Тренер мадридског Атлетика, Аргентинац Дијего Симеоне, критиковао је игру репрезентације у поразу од Хрватске (3:0) на Светском првенству и поручио да Аргентина нема вођу, што чак није ни један од најбољих фудбалера света Лионел Меси.

Аргентина за пролаз даље има само теоретске шансе, односно то зависи од других резултата у Д групи у којој су још Исланд и Нигерија, јер има само један бод.

Екипа Аргентине - Sputnik Србија
Аргентина без селектора иде на Нигерију?

„Меси је јако добар, али када игра поред врхунских играча. Кога бисте изабрали између Роналда и њега у нормалном тиму? Не видим вођу репрезентације, влада анархија… Видим екипу која је изгубљена“, рекао је Симеоне, а преноси „Ас“.

Темпераментни Симеоне, репрезентативац Аргентине чак 106 пута, одговорност је пребацио и на селектора Хорхеа Сампаолија.

„Јасно је да у свлачионици играчи покуњени, а потребни су борци. Сви кажемо да су фудбалери најбитнији у игри, али и селектор мора да их натера да буду на нивоу. Он такође учествује“, закључио је Симеоне.

Аргентина се у последњем колу састаје са Нигеријом, али мораће да ослушкује вести са утакмица Исланда против афричке селекције и безбрижне Хрватске.

Танјуг

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала