Све због клика: Јутјубер намерно прешао у другу траку, убио себе, недужну жену и дете

© AFP 2023 / Samantha SinСајт Јутјуб
Сајт Јутјуб - Sputnik Србија
Пратите нас
Тревор Хитман (18), позната америчка звезда „Јутјуба“ погинуо је данас у Калифорнији.

Приликом брзе вожње у супротном правцу његово спортско возило је ударило у друго. На лицу места су преминули Тревор, 43-годишња Елијен Пизаро и њена 12-годишњакиња ћерка Аријана, док је велики број других возача повређен.

Овај 18-годишњак, познатији као Мекскилет, створио је богатство играјући видео-игре. Међутим, у последње време имао је разних потешкоћа јер је обављао „нелегалне радње у видео-играма“. Он на Јутјубу има милионе пратилаца, али је једном приликом изјавио како је због те „забране“ изгубио велики број оних који прате његов рад.

​„Дејли мејл“ пише да се Тревор намерно возио неприлагођеном брзином јер је желео да изврши самоубиство, као и да је патио од менталне болести.

„Тај аутомобил је летео“, „Изгледало је као да је на филму“, „Било је ужасно“, „Све се догодило у неколико секунди“, били су само неки од коментара очевидаца који су дали изјаве за тамошње медије, преноси Блиц.

​Они који су га познавали или пратили његов рад, огласили су се на друштвеним мрежама и изразили своју дубоку тугу због смрти.

Детаљном истрагом биће утврђено како и зашто је дошло до ове велике трагедије.

​Убрзо након несреће, огласио се и син и брат трагично страдалих, који је основао страницу GoFoundMe како би прикупио новац за сахрану најмилијих.

„Моја мајка и сестра су трагично изгубиле живот у саобраћајној несрећи у Сан Дијегу. Мој деда, брат и ја покушавамо да се повратимо и да схватимо шта се догодило. Морамо да наставимо са својим животима. Хвала људима широм света што помажу у прикупљању новца“, рекао је Доминик за „Сан“.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала