Мбапе открио шта је чуо о Звезди, а нарочито о Маракани

© Sputnik / Александр Вильф / Уђи у базу фотографијаРепрезентативац Француске и најмлађи стрелац на овогодишњем мундијалу Килијан Мбапе прославља победу над Белгијом и пласман у полуфинале
Репрезентативац Француске и најмлађи стрелац на овогодишњем мундијалу Килијан Мбапе прославља победу над Белгијом и пласман у полуфинале - Sputnik Србија
Пратите нас
Најбољи млади фудбалер света Килијан Мбапе рекао је да је чуо за луду атмосферу коју праве навијачи Црвене звезде, али да није играо на „Рајку Митићу“.

Млади играч ПСЖ био је гост познатог српског „јутјубера“ Давида Вујановића, познатог под надимком Вуј, преноси Б 92.

Уз Вуја је био и његов колега Поет. Њих двојица су показала својим пратиоцима на Јутјубу свлачионице ПСЖ, а потом су интервјуисали Данија Алвеса и Килијана Мбапеа.

Посебно интересантно било је када је Вујановић питао Мбапеа колико зна о следећем противнику ПСЖ-а у Лиги шампиона — Црвеној звезди.

„То је тим са прелепом атмосфером на њиховом стадиону, играћемо врло битну утакмицу. Учинићемо све да победимо, али биће тешко. Знамо да имамо квалитет да дођемо до тријумфа и учинићемо све што је до нас да то и учинимо“, рекао је Мбапе.

Познати српски „јутјубер“ је затим казао Мбапеу да их очекује „паклена“ атмосфера на стадиону „Рајко Митић“, на шта је Мбапе казао:

„Чуо сам да имају луду атмосферу. Али никада нисам играо тамо.“

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала