У Америци оптужују руске медије јер преносе – истину

© Sputnik / Илья Питалев / Уђи у базу фотографијаСтудио телевизије Russia Today у Москви
Студио телевизије Russia Today у Москви - Sputnik Србија
Пратите нас
Бивша заменица министра унутрашњих послова САД Сузан Споулдинг оптужила је руске медије што говоре истину не зато да би Американцима било боље, већ како би ослабили Америку.
Портпаролка Министарства спољних послова Русије Марија Захарова на редовном брифингу - Sputnik Србија
Захарова: Сарадници РТ-а су доказали свету да су новинари

„Неопходно је оснажити свест наше јавности. Сматрам да је неопходно да амерички високи званичници објасне како наши противници користе иформационе ратове“, оценила је Споулдиногва на конференцији Центра за стратешка и међународна истраживања на тему глобалне безбедности.

Према њеним речима, понекад ти противници не морају ништа ни да измишљају, већ да користе истиниту информацију, али да је понављају у једностраном смислу.

Између осталог, она је указала и на емисију „Амерички адвокат“, која се једном недељно емитује на телевизији РТ, у којој се стално скреће пажња јавности на присутност корупције унутар америчког судског система. „Чак то потврђују и наши политичари и стручњаци“, додала је.

„Не мислим да је то неистина, али сматрам да је то једнострано мишљење. Дакле, ми смо приморани да прихватимо то што нам говоре изнова и изнова кроз ту пропаганду. Међутим, та пропаганда није ту да би одговорила на наша питања. Русија није ни на чијој страни, сем на сопственој, и она не жели да нама буде боље већ да нас ослаби“, закључила је она.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала