Има нешто труло: Политички лидер у скандалу са организовањем оргија широм државе

CC0 / / Секси чарапе
Секси чарапе - Sputnik Србија
Пратите нас
Пер Сејдлер, лидер Социјално-либералне странке у Данској, организовао је најмање 73 забаве са оргијама између 2016. и 2017. године, што му је донело зараду од 50.000 америчких долара.

Пер Сејдлер, бивши шеф Одбора за породична питања у општини Сидјурс и лидер странке, оптужен је за организовање сексуалних забава широм Данске, извештава дански лист БТ.

Жене војници поред оклопног возила на полигону у северној Норвешкој - Sputnik Србија
Секс-скандали се из Холивуда прелили у НАТО

Педесетшестогодишњи Сејдлер је оптужен да је зарадио 326.000 данских круна (око 50.000 америчких долара) од 73 забаве са оргијама које су одржане у Копенхагену, Архусу, Вејлеу, Родовреу и Фредерицији између априла 2016. и новембра 2017. године.

Сејдлер и његов 55-годишњи саучесник признали су своју одговорност за организовање такозваних генг-бенгова у којима је око 50 жена имало сексуални однос са осам до дванаест мушкараца који су за то платили, али је његова одбрана покушала то да представи као ангажовање својеврсног покретног клуба за свингере.

„То су биле сексуалне забаве на којима су неке жене добровољно учествовале и у замену добиле бонус“, рекао је за дански радио адвокат Хенрик Гарлик.

Виша тужитељка Бирјите Ернест описала је овај посао као „добро организован“ и „добро вођен“.

„Досад се у Данској нисмо сретали са случајем оваквог обима“, рекла је она.

Такозвани „генг-бенг скандал“ први пут је почео да пуни новинске ступце 2017. године, када је Сејдлер, морао да напусти послове у странци коју је покренуо са својим сином, али је пун обим оптужби испливао у јавност тек сада.

Сејдлер је неколико пута мењао политичке странке. Почео је као члан либерално-конзервативне странке Либерали, па је прешао у либералнију партију Либерални савез, да би касније покренуо сопствену партију, Социјално-либералну странку.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала