У гостима код Лукашенка: Чај, мезе и јакна (видео)

© Sputnik / Сергей Бобылев / Уђи у базу фотографијаРуски председник Владимир Путин је имао неформални сусрет са белоруским колегом Александром Лукашенком у Минску. Састанку се придружио и председник Таџикистана Емомали Рахмон, саопштила је прес-служба Кремља.
Руски председник Владимир Путин је имао неформални сусрет са белоруским колегом Александром Лукашенком у Минску. Састанку се придружио и председник Таџикистана Емомали Рахмон, саопштила је прес-служба Кремља. - Sputnik Србија
Пратите нас
Руски председник Владимир Путин је имао неформални сусрет са белоруским колегом Александром Лукашенком у Минску. Састанку се придружио и председник Таџикистана Емомали Рахмон, саопштила је прес-служба Кремља.

Током радног састанка у Белорусији, Путин је посетио такмичење у боксу и у спортској гимнастици, у оквиру Других европских игара. Он је разговарао са руским спортистима, њиховим тренерима и са председником Међународног олимпијског комитета Томасом Бахом.

Спортисти су Путину поклонили јакну са натписом „Екипа Русије“. Руски лидер ју је одмах обукао, приметивши да му је баш по мери.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала