Шта Путин ради викендом?

© Sputnik / Михаил Климентьев / Уђи у базу фотографијаПредседник Русије Владимир Путин
Председник Русије Владимир Путин  - Sputnik Србија
Пратите нас
Портпарол руског лидера Дмитриј Песков рекао је новинарима да руски председник Владимир Путин и викендима има обавезе, а да се у слободно време одмара, бави спортом и састаје са породицом и пријатељима.

Песков је напоменуо да председник нема целе викенде, јер чак и викендом стижу извештаји из министарстава и покрећу се питања која захтевају одлуку председника, а не прекида се ни размена докумената, јер многи акти не могу да ступе на снагу без потписа председника. Он је додао да Путин пре потписивања припремљених докумената често мора да се консултује са министрима или надлежнима из одређених органа.

© Sputnik / Aleksey Nikolskyi / Уђи у базу фотографијаРуски председник Владимир Путин спарингује са освајачем бронзане медаље на Светском првенству у џудoу 2014. године Мусом Могушковом током састанка са члановима руске џудо репрезентације, 8. јануар 2016.
Шта Путин ради викендом? - Sputnik Србија
Руски председник Владимир Путин спарингује са освајачем бронзане медаље на Светском првенству у џудoу 2014. године Мусом Могушковом током састанка са члановима руске џудо репрезентације, 8. јануар 2016.

„Због тога он нема прави викенд, али све у свему, као и сви, када има прилику одмара се и бави се спортом. Он то ради редовно. Састаје се са породицом и пријатељима“, одговорио је Песков на питање шта председник ради викендом.

© Sputnik / Alexei Druzhinin / Уђи у базу фотографијаПредседник Русије Владимир Путин на утакмици Ноћне хокејашке лиге у Сочију
Шта Путин ради викендом? - Sputnik Србија
Председник Русије Владимир Путин на утакмици Ноћне хокејашке лиге у Сочију

Владимир Путин, који је познати љубитељ борилачких и осталих спортова, тренира џудо од своје 11 године и то ради кад год је у прилици. Он, такође, има 8. дан у Кјокушин каратеу и 9. дан у теквондоу, а ужива и у игрању хокеја, што су показали и недавни пријатељски мечеви Ноћне хокејашке лиге са белоруским председником Александром Лукашенком и финским председником Саулијем Нинистом у „Бољшој арени“ у Сочију.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала