Сноуден открива да ли постоје кемтрејлс и да ли америчка влада скрива контакте са ванземаљцима

© AFP 2023 / Frederick FlorinБивши службеник америчке Агенције за националну безбедност (НСА) Едвард Сноуден
Бивши службеник америчке Агенције за националну безбедност (НСА) Едвард Сноуден  - Sputnik Србија
Пратите нас
Едвард Сноуден, бивши радник ЦИА, сарадник НСА и узбуњивач који је 2013. добио азил у Русији, након што је разоткрио тајни амерички програм масовног прислушкивања, гостовао је код популарног водитеља Џоа Рогана.

Сноуден је изнео откриће које ће разочарати теоретичаре завера и ловце на НЛО који верују да америчка влада скрива контакте с ванземаљцима.

Будући да је као радник ЦИА (Централне обавештајне агенције) и касније сарадник НСА (Агенције за националну безбедност) имао приступ њиховим тајним подацима, признао је да је тражио податке о ванземаљцима, преноси хрватски портал „Индекс“.

„Знам, Џо, знам да желиш да постоје ванземаљци. Знам да Нил де Грaс Тajсон жарко жели да постоје ванземаљци. И вероватно постоје, зар не?“, рекао је Рогану.

© Depositphotos.com / InnovariВанземаљци
Сноуден открива да ли постоје кемтрејлс и да ли америчка влада скрива контакте са ванземаљцима - Sputnik Србија
Ванземаљци

„Имао сам невероватан приступ НСА, ЦИА, војсци, свим овим групама. Нисам пронашао ништа. Службено, колико ја знам, ванземаљци никад нису контактирали Земљу или барем нису контактирали америчке обавештајне службе“, написао је Сноуден у својој књизи „Досије“.

„Ако сте се питали — да, човек је заиста слетео на Месец. Климатске промене су стварне. ’Кемтрејлс‘ (траг који авиони остављају за собом) не постоје“, додао је он.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала