Вучић се извинио грађанима што понекад емотивно реагује

© Sputnik / Дејан СимићПредседник Србије Александар Вучић
Председник Србије Александар Вучић - Sputnik Србија
Пратите нас
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да је у сваком свом наступу увек био врло професионалан и да је уверен да никада није обрукао земљу коју представља. Он се извинио грађанима Србије што понекад емотивно реагује у јавности.

На питање у емисији „Ћирилица“ како реагује на разна питања која му се постављају, као и на разне гадости на Твитеру против њега, Вучић је рекао да као председник мора да покаже поштовање према свим људима.

Председник се извинио грађанима што понекад емотивно реагује у јавности и додао да је то само зато што је обичан човек, као и сви други и не може увек да сузбије своју емоцију, нити да буде љубазан у сваком тренутку, пренео је Танјуг.

Али, каже, никада није опсовао, осим једном сам себи када је обилазио поплављена подручја, а осим тога, никада му се тако нешто није десило током седам година.

„Нигде нисам обрукао Србију, нити када сам говорио на страном језику нисам погрешио, већ сам врло професионално обављао свој посао“, рекао је Вучић и додао да никад није закаснио ни на један састанак.

Поновио је да никада ни у једној ситуацији није ни на који начин унизио своју земљу.

Вучић је додао да, ипак, свако може да погреши када ради и када се труди да нешто постигне.

„Ако се брецнем на некога, молим грађане да разумеју да никада нећу увредити нити опсовати или отерати неког као што то други раде. Молим људе да имају разумевање“, додао је Вучић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала