За спавање на послу 1.300 евра

© Depositphotos.com / SergeyNivensСнови - илустрација
Снови - илустрација - Sputnik Србија
Пратите нас
Сваки запослени широм света изнеће основне приговоре на посао који ради, да није довољно плаћен, да ради превише и да је константно неиспаван. Један индијски стартап демантоваће те приговоре. Наиме, он нуди плату за спавање.

„Вејкфит“ је стартап који се бави здравим спавањем и одмором, односно душецима који то омогућавају. Та компанија тражи почетнике који би спавали на послу осам сати, 100 дана заредом. За тај „тежак“ посао биће плаћени око 1.300 евра.

Најбоље је што се све то догађа код куће, па не морате да путујете до посла.

Према пропозицијама, идеални су кандидати они „који се осећају пријатно у околини која је све само не ужурбана и могу да замисле и предложе стратегије с којима ће и они и остали чланови њиховог тима заспати што дубље и спавати што дуже“.

Ако успеју да докажу љубав према пријатном лешкарењу, мирној околини, поподневном одмору и топлом дому, те карактеристике посебно ће се вредновати, преноси Б 92.

Основни захтев за добро обављање овог посла је готово фанатична жеља и способност да заспиш било кад и било где. Од особе се очекује још једно: да воли да проводи време у својој луцкастој пиџами.

© Flickr / Steven LilleyПосебно се вреднује љубав према лешкарењу...
За спавање на послу 1.300 евра - Sputnik Србија
Посебно се вреднује љубав према лешкарењу...

Један од услова који свакако треба задовољити: нема претеривања с телевизијом и серијама, компјутер за време радног времена није дозвољен. Предност имају особе које могу вешто да игноришу најразличитије поруке и нотификације на паметном телефону.

Они који хрчу су искључени. Цела прича о овом послу заправо се своди на посматрање образаца спавања на новој линији душека које је направио овај стартап.

Не само да ће посматрати сан, његову дубину и квалитет пре и после испробавања новог производа, већ ће понудити и саветовање за оне који имају проблема са спавањем.

„Вејкфит“ је компанија која се у Индији, па и у свету, већ прославила предлогом да се у индијским канцеларијама направе просторије за брзи поподневни одмор, кратко спавање након ручка, јер је истраживање које су спровели открило да 86 одсто Индијаца верује да би након таквог кратког одмора били продуктивнији.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала