Гуровић признао: Ухватио сам је за вилицу и одгурнуо

© AP Photo / CHRISTIAN LUTZМилан Гуровић
Милан Гуровић - Sputnik Србија
Пратите нас
Након што је добио кривичну пријаву због насиља над супругом и малолетном ћерком, бивши кошаркаш Милан Гуровић рекао је за „Блиц“ да „супруга хоће да му напакује“ инцидент јер он жели развод, а она не. Овај портал сазнаје и да је Тања Гуровић рекла на саслушању у полицији да ју је супруг ударао песницама по глави.

Како „Блиц“ пише, она је испричала да је од удараца пала на земљу, а да је Гуровић и након тога наставио да је бије. У овај напад умешала се њихова малолетна ћерка која је, како је Тања испричала полицајцима, покушала да је заштити и због тога је „извукла дебљи крај“.

Гуровић је нешто раније такође за „Блиц“ рекао да је сукоб последица неспоразума око развода на коме он инсистира.

„Супруга хоће да ми напакује, јер већ две-три године хоћу да се разведем, а она неће. Неће зато што сам ја Милан Гуровић и имам пара“, каже у разговору за „Блиц“ кошаркаш који је насрнуо на супругу и малолетну ћерку и након тога добио кривичну пријаву.

Одлучио је да прича за „Блиц“ јер, како каже, жели да се чује „права истина“ о ономе што се догодило у уторак увече.

„Не желим да правдам себе, али жена ме је напала. Вратио сам се из Новог Сада, био сам код мајке. Жена је одмах почела да хистерише, да ме пљује, одгурнула ме је. Тада сам је ухватио за вилицу и одгурнуо“, прича прослављени кошаркаш.

У том моменту је њихова 16-годишња ћерка, за коју би, како каже, „живот дао“, скочила на њега. Покушао је да релативизује насиље у породици и исмевао је реакцију супруге.

„Ћерку сам одгурнуо, закачио сам је ноктом, има малу расекотину. Жена је позвала Хитну помоћ и пренемагала се као да је на самрти, а нема ниједну масницу“, каже Гуровић и понавља да већ годинама супруга од које хоће да се разведе „хистерише и прави инциденте“.

Међутим, како „Новости“ незванично сазнају, ситуација у дому Гуровића у уторак увече је била врло драматична и потресна.

Извор близак породици открио је за тај портал да су сви дубоко шокирани и уплашени.

„Милица и Тања су у подливима и посекотинама. Све је почело када су се Тања и Милан страшно посвађали. У једном тренутку свађа је отишла толико далеко да је бивши кошаркаш ошамарио супругу. Уплашена за своју мајку, Милица је скочила да је одбрани. Тада је Милану ’пала завеса‘ и почео је да се понашао као да је луд. Милица је извукла дебљи крај, јер јој је отац песницом искривио нос“, рекао је извор за „Новости“.

Како наводе, уз Милицу и мајку је целу ноћ био Тањин син из првог брака Душан.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала