Председниче, извините, нећемо отпуштати раднике док траје ванредно стање

Пратите нас
Ивица Тончев извинио се у саопштењу које је доставио медијима у име власника и менаџмента хотела „Наис“ председнику Вучићу, али и радницима који су се узнемирили због могућности да изгубе своја радна места.

Тончев је казао да ће тај хотел, упркос економским губицима који им предстоје, задржати све раднике на платном списку док траје ванредно стање, независно од њиховог радног статуса.

© Tanjug / Тања ВаличИвица Тончев, Јосип Броз и Милутин Мркоњић
Председниче, извините, нећемо отпуштати раднике док траје ванредно стање - Sputnik Србија
Ивица Тончев, Јосип Броз и Милутин Мркоњић

У саопштењу достављеном медијима, Тончев наводи да су ту одлуку донели након реакције председника Србије, али и, како каже, свесни озбиљности ситуације у којој се налази Србија.

Раније данас, председник Вучић је на инстаграм профилу „будућностсрбијеав“ написао да хотел „Наис“ у власништву Ивице Тончева неће имати подршку државе јер је отпустио 60 одсто запослених.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Molim poslodavce da čuvaju svoje radnike.

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) дана

Истовремено, Вучић је поновио молбу послодавцима да чувају своје раднике.

„Одлучили смо да сачувамо све своје раднике и њихове породице да бисмо уживали у времену које долази након победе над вирусом корона. Ово тешко време захтева солидарност свих нас и ми желимо да покажемо да ћемо увек бити уз Србију. Наставићемо заједнички борбу против вируса корона и економских последица које је изазвао и победићемо“, навео је Тончев.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала