Пројекти медијске групе „Русија севодња“ мењају своје логотипе: Останите код куће

© Sputnik / Наталья Селиверстова / Уђи у базу фотографијаЗграда међународне новинске агенције "Русија севодња" у Москви
Зграда међународне новинске агенције Русија севодња у Москви - Sputnik Србија
Пратите нас
Тренутно су у условима пандемије на снази најосновније мере предострожности – лична хигијена и самоизолација. Управо зато остајући код куће можемо спасити животе многих.

Информативне службе новинске агенције РИА Новости и редакције Спутњика широм света постепено прелазе на рад на даљину, односно рад од куће, али и даље у 24-часовном режиму пружају својим читаоцима и претплатницима најактуелније и најпоуздание информације.

Самоизолација је безбедна и исправна и спасава нас и наше најближе од даљег ширења вируса. И то симболизује графичка кућица на нашем логотипу. Данас ће се у ажурираном виду она појавити на сајтовима риа.ру, сајтовима пројеката агенције на руском језику, Спутњику, радију Спутњик, као и на њиховим страницама на друштвеним мрежама.

Останите код куће

Ово није заувек. То је наш одговор на ширење вируса и позив свима да се активно боре против пандемије. Медији данас треба да имају најзначајнију улогу у информисању јавности. Останите код куће, а ми ћемо вам обезбедити брзе информације о најновијим догађајима, о методама превенције и заштите од болести.

Од почетка године КОВИД-19 већ је однео животе више хиљада људи широм света, број заражених је у стотинама хиљада и сваким даном расте. У Русији се тренутно ситуација држи под контролом. Влада земље чини све могуће како би у главном граду Русије и њеним регионима поставила поуздану баријеру од ширења вируса корона.

Али никакве мере нису довољне ако сами не помогнемо једни другима. Само заједно можемо да се изборимо са претњом.

Због тога смо одлучили да променимо логотипе.

Чувајте себе и своје најближе и #безпанике!

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала