Шокантно признање Мајка Тајсона: Дрогирао сам се отровом жабе - удахнем, издахнем и умрем

© AFP 2023 / THOMAS SAMSONБивши боксерски шампион у супертешкој категорији Мајк Тајсон.
Бивши боксерски шампион у супертешкој категорији Мајк Тајсон. - Sputnik Србија
Пратите нас
Легендарни боксерски шампион Мајк Тајсон признао не неке од најгорих стави из своје прошлости, а као преломни тренутак да се одрекне својих „демона“ навео је дрогирање психоделичним отровом жабе.

Мајк Тајсон владао је светским боксом крајем осамдесетих и током деведесетих година и чинио се непобедивим. Међутим, током и после боксерске каријере пратиле су га бројне контроверзе, од коришћења наркотика, затвора због силовања, до финансијских проблема, па и банкрота. У једном интервјуу пре петнаестак година, Тајсон је рекао да је „Цео његов живот протраћен, ја сам грешка“.

После бурних епизода, али и породичне трагедије, Тајсон сада каже да се окренуо другачијим вредностима, те да га највише смирују голубови, чији је пасионирани узгајивач.

© Sputnik / Кирилл Каллиников / Уђи у базу фотографијаБоксер Мајк Тајсон на форуму „Синерџи глобал форум“
Шокантно признање Мајка Тајсона: Дрогирао сам се отровом жабе - удахнем, издахнем и умрем - Sputnik Србија
Боксер Мајк Тајсон на форуму „Синерџи глобал форум“

О својим негативним странама и доживљајима из претходног живота, сада често говори у емисији која се емитује на Јутјубу, а неке од његових прича су шокантне, преносе светски медији.

Тако је испричао о искуству са дрогом које му је променило комплетан живот.

„Дрогирао сам се отровом жабе крастаче. Он се осуши, па се онда пуши. Било је то незамисливо, интергалактичко искуство. Узмем то, удахнем, издахнем и умрем. Одем на небо, мртав сам. Заиста сам био мртав. Нисам постојао, нисам то био ја. Био сам веома уплашен и задњи пут када сам то узео, желео сам неку моћ. Када сам завршио с тим, схватио сам да желим да побегнем од страхова. Требала ми је љубав и заљубио сам се у голубове“, испричао је Тајсон.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала