„Епл“ поново представио приступачан „ајфон“ /видео/

© Фото : screenshot/Appleајфон СЕ (2020)
ајфон СЕ (2020) - Sputnik Србија
Пратите нас
Најновији „ајфон СЕ (2020)“ почеће да се продаје од 17. априла. Последњи пут „Епл“ је представио приступачан „ајфон“ 2016. године и у питању је био оригинални „ајфон СЕ“. Компанија је тада телефон сместила у кућиште популарног „ајфона 5с“. Након процурелих информација, чини се да се овај приступ компаније није променио ни са новим СЕ телефоном.
Телефон Самсунг галакси фолд - Sputnik Србија
Апликација која вам омогућава да видите ко прати ваше податке

У бројним сегментима у питању је „ајфон 11“, адаптиран како би се сместио у „ајфон 8“ кућиште. Са „ајфоном СЕ (2020)“ поново имамо 4.7-инчни ретина дисплеј, ИП67 отпорност на воду и прашину, класични тач ИД сензор, подршку за бежично пуњење и једну камеру на полеђини. Поред овога, корисници ће сада моћи да купе јефтин „ајфон“ са „Епловим“ најновијим А13 бионичким чипсетом (истим који користе „ајфон 11“, „11 Про“ „и „11 Про макс“), пише „Бенчмарк“.

Као и увек, „Епл“ с посебним нагласком помиње камеру новог ајфон СЕ модела. У питању је сензор од 12 мегапиксела, који на папиру има доста сличности са главном камером коју користи „ајфон 11“. Обе камере имају исту резолуцију, ф/1.8 отвор бленде, објектив од шест елемената и сензоре са фокус пикселима. За оне којима је видео приоритет, СЕ има могућност снимања 4К видеа.

Хуавеј мејт икс-ес - Sputnik Србија
„Хуавеј“ има звер од телефона, савитљиви „Мејт икс-ес“ /видео/

Остале карактеристике које је „Епл“ поменуо у вези са „ајфон СЕ (2020)“ камером, укључују и подршку за „Еплову“ кинематичку стабилизацију видеа. Када је у питању предња камера, она има сензор од 7 мегапиксела за стандардне селфије и буки портрете.

Најновији „ајфон СЕ (2020)“ биће доступан у црној, белој и црвеној боји у следећим конфигурацијама: 64 гигабајта складишног простора по цени од 399 долара; 128 гигабајта по цени од 449 долара и 256 гигабајта простора по цени од 549 долара. Телефон ће се у претпродаји наћи од 17. априла.


Прочитајте и:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала