Полиција убила Американца током привођења због пијанства /видео/

© AP Photo / Juan FigueroaАмеричка полиција
Америчка полиција - Sputnik Србија
Пратите нас
Полиција у Атланти убила је мушкарца који се опирао привођењу после вожње у пијаном стању, саопштили су истражни органи у америчкој савезној држави Џорџија.

Све се одиграло у петак увече када је, заспавши за воланом свог аутомобила код ресторана у којем се храна може купити из возила, тај мушкарац блокирао пролаз другим муштеријама, приморавајући их да заобилазе његова кола.

​Пошто се на лицу места појавила полиција, мушкарац је пао на алко-тесту, а полицајци су покушали да га одведу у притвор, чему се он опирао, па је један од припадника органа реда употребио пиштољ за омамљивање, преноси Танјуг, позивајући се на АП.

Мушкарац је, по тврдњама сведока, у комешању тај пиштољ отео из руке полицајца, после чега је устрељен из ватреног оружја, а затим пребачен у болницу, где је преминуо упркос извршеном хируршком захвату.

Идентитет мушкарца није познат, а у инциденту је лакше повређен један од полицајаца.

На друштвеним мрежама су се потом појавили снимци на којима се може видети мања група људи како на месту инцидента протестује због употребе ватреног оружја од стране полиције.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала