НИС донира 33.000 литара пијаће воде Ивањици и Блацу

© Фото : НИСНИС
НИС - Sputnik Србија
Пратите нас
Компанија НИС донираће више од 33.000 литара пијаће воде општинама Ивањица и Блаце, чији су житељи данима без воде за пиће из градског водовода.

Генерални директор НИС-а Кирил Тјурдењев истакао је да та компанија годинама помаже локалним заједницама у Србији и да је увек спремна да пружи подршку када је то најпотребније.

„Чим смо чули за проблеме са којима се суочавају Ивањица и Блаце, организовали смо се и одлучили да помогнемо тако што ћемо донирати пијаћу воду коју производи наша компанија. Сигурни смо да ћемо на овај начин допринети да житељи ове две општине лакше превазиђу невољу са којом су се суочили, а ми ћемо и даље бити спремни да, у складу са својим могућностима, помогнемо грађанима Србије“, навео је Тјурдењев, објављено је на сајту НИС-а.

У акцију донирања воде за пиће „Јазак“ активно су укључени и волонтери НИС-а у оквиру „Клуба волонтера“.

Компанија НИС од 2009. године под слоганом „Будућност на делу“ организује и учествује у хуманитарним активностима којима се решавају акутни проблеми грађана, али и генерално унапређује живот у локалним заједницама у које је до сад уложено више од 3,8 милијарди динара, наводи се у саопштењу.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала