Амерички демократа: Трамп у разговору са Путином сам себи копа јаму

© Sputnik / Алексей Никольский / Уђи у базу фотографијаДоналд Трамп и Владимир Путин
Доналд Трамп и Владимир Путин - Sputnik Србија
Пратите нас
Председник Демократске странке у савезној држави Охајо Девид Пепер упозорио је председника САД Доналда Трампа да његов руски колега Владимир Путин у ствари зна енглески језик, иако га скоро никако не користи у комуникацији.

Пепер је на Твитеру објавио да је средином деведесетих године прошлог века присуствовао састанку његовог тадашњег начелника Центра за стратешка и међународна истраживања и градоначелника Санкт Петербурга Анатолија Собчака. Пројекат је био усмерен на пружање техничке подршке Санкт Петербургу, објаснио је амерички политичар.

Он је истакао да је међу члановима руске делегације био и Владимир Путин, који је тада био на дужности заменика шефа кабинета председника Павла Бородина. Према речима Пепера, Путин је тада разговарао са члановима америчке делегације користећи услуге преводиоца, због чега се стекао утисак да не зна енглески језик.

​„Али затим је преводилац направио грешку на енглеском и Путин је исправио - на енглеском. И то није исправио једну обичну реч, него сложен термин. Дакле, рекао је нешто на руском, чуо је превод на енглески, чуо да је преводилац рекао погрешну реч и исправио је на енглеском. Значи да је све време разумео све о чему смо говорили између себе“, написао је политичар. Он је додао да га је то и изненадило и збунило.

Према мишљењу Пепера, Путин на тај начин може „вртети Трампа око малог прста“, између осталог, и током њихових телефонских разговора. Политичар сматра да амерички лидер „сам себи копа дубоку јаму“, када пристане да разговара са руским колегом.

Прочитајте још:

 

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала