Време данас: Топло и спарно, увече пљускови са грмљавином

© Sputnik / Спутњик СрбијаВременска прогноза
Временска прогноза - Sputnik Србија
Пратите нас
Временска прогноза за понедељак, 6. јул.

Време у Србији

У Србији ће бити топло и спарно, на северу дужи сунчани интервали, а у осталим крајевима променљиво облачно, повремено са кишом и пљусковима са грмљавином.

Дуваће слаб и умерен, североисточни ветар. Најнижа температура од 16 до 21, највиша од 27 до 31 степен, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

© Фото : RHMZВременска прогноза у градовима широм Србије, понедељак, 6. јул
Време данас: Топло и спарно, увече пљускови са грмљавином - Sputnik Србија
Временска прогноза у градовима широм Србије, понедељак, 6. јул

Увече на северу јаче наоблачење са кишом, пљусковима са грмљавином, осетним падом температуре и појачаним северозападним ветром.

Време у Београду

У Београду ће бити топло и спарно са дужим сунчаним интервалима. Ветар слаб и умерен, североисточни. Најнижа температура око 20, највиша око 31 степен.

Током ноћи јаче наоблачење са кишом, пљусковима са грмљавином, осетним падом температуре и појачаним северозападним ветром.

Прогноза за наредних седам дана

Према изгледима времена за наредних седам дана, у уторак хладније, променљиво облачно, повремено са кишом и пљусковима са грмљавином и појачаним северозападним ветром.

У среду разведравање. Од четвртка до недеље претежно сунчано, само у планинским пределима уз локални развој облачности ретка појава поподневних краткотрајних пљускова са грмљавином.

Температура у мањем порасту, али ће се задржати углавном око просечних вредности (од 27 до 32 степена). У понедељак ново наоблачење и захлађење с кишом, пљусковима и грмљавином.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала