Душко Кнежевић: Знам Ђукановићеве слабе тачке, Маровић је спреман да проговори /видео/

© AP Photo / Risto BozovicБизнисмен Душко Кнежевић
Бизнисмен Душко Кнежевић  - Sputnik Србија
Пратите нас
Председник „Атлас групе“ Душко Кнежевић сматра да је сада најважније изаћи на изборе у Црној Гори и, како је навео, „срушити режимску диктатуру Мила Ђукановића“.

Кнежевић је, у емисији „Поглед“ Националне ИН4С ТВ, рекао да је „дуго радио за режим Ђукановића на промоцијама и међународним активностима“ и да зна „где су Милове слабе тачке, где му је веза са криминалом и где су му конекције са иностранством“.

Он је навео да је доста активан на политичкој сцени и да, како каже, доста комуницира са свим опозиционим лидерима.

„Сад је најважније изаћи на изборе и направити добар резултат. Срушити режимску диктатуру Мила Ђукановића и ући у ново прекрајање историје Црне Горе после 30. августа где се очекује пад Мила Ђукановића“, казао је Кнежевић.

Он сматра да је однос опозиционих странака у Црној Гори позитиван и да су схватили да имају један заједнички циљ, а то је „рушење диктатуре Мила Ђукановића“.

„Људи који подржавају литије и сами учесници су добитна комбинација у борби против рушења режима“, оценио је Кнежевић.

О литијама у Црној Гори Кнежевић је рекао:

Литије нису довољан замајац да се обори режим, али су изванредна енергија да се преко црквених одбора људи изведу на гласање и кад пређемо 70 посто, Мило Ђукановић пада. Црква сама по себи не може да иде у политичку кампању, али су важан фактор који ће одлучити победника у Црној Гори“.

Лого Интерпола у седишту међународне полицијске организације у Лиону у Француској - Sputnik Србија
Кнежевић: Укидање црвених потјерница знак да је нарушено повјерење Интерпола према Црној Гори

Поводом својих ранијих најава да би у предизборној кампањи у Црној Гори могао да се огласи и Светозар Маровић, Кнежевић тврди да је Маровић „спреман да проговори“.

„Начин на који су се односили према њему био је суров и под великом тортуром је био натеран да потпише споразум и призна све што су му наредили. Шаљем поруку корумпираном судству и тужилаштву да пазе добро шта раде и не затрпавају трагове Мила Ђукановића“, рекао је Кнежевић, преноси портал ИН4С.

Кнежевић је прокоментарисао и ситуацију да ДПС ових дана ради на мобилизацији људи који не живе у Црној Гори као и на штампању додатних докумената.

„То је стара пракса ДПС-а, али ти људи су сада у великом страху. Мислим да је опозиција добро организована што се тога тиче. Објављују сва та имена људи и свих нових издатих личних карата и сматрам да ће после избора сви ти људи бити посебно третирани, а посебно они који немају држављанство, а дошли су као лажни гласачи одговараће кривично“, навео је Кнежевић.

О садашњем финансирању ДПС-а Кнежевић тврди да „све иде преко кеша од владајућих тајкуна и криминалних кланова” и да, како каже, само 10 одсто финансирања иде преко рачуна да би се показало како је све транспарентно.

„Мило Ђукановић располаже са великим кешом из разних извора“, казао је Кнежевић.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала