Неодољива понуда: Радите на најлепшем карипском острву целе године /фото, видео/

CC0 / Ансплеш/Ramon Kagie / Острво Ангвила, Кариби
Острво Ангвила, Кариби - Sputnik Србија
Пратите нас
Туристичка организација острва Ангвила отворила је онлајн пријавницу, коју ће они који на острво желе да стигну најкасније до 31. октобра морати да попуне као први корак ка потенцијалном доласку на острво.

Потенцијални туристи који путовање планирају за 1. новембар или касније биће позвани да се пријаве крајем септембра.

Острво, које је затворило границе у марту, пријавило је само три позитивна случаја ковид 19 и ниједан смртни случај, показују подаци са Универзитета Џонс Хопкинс.

Објава коју дели Anguilla (@anguilla_tourism) дана

Секретарка за туризам острва Ангвила изјавила је да за први талас посетилаца туристичка заједница даје предност “путницима који на острву желе дуже да остану” и подносиоцима захтева који долазе из земаља, држава или градова “у којима проценат заражених мањи од 0,2%”.

Посетиоци могу да остану и раде на даљину до 12 месеци.

Када буду прихваћене пријаве потенцијалних путника, они ц́е морати да плате накнаду влади острва, која ц́е, према саопштењу туристичке заједнице, покрити два ковид 19 теста по особи које ће морати да ураде по доласку и током боравка, трошкове здравственог осигурања и дигиталне радне дозволе за путнике који бораве до годину дана, преноси портал Бизлајф.

Да би остали на острву мање од три месеца, појединци морају да плате 1.000 долара, а четворочлана породица 1.500 долара. Појединци који планирају да остану у Ангвили између три месеца и годину дана морају да плате 2.000 долара, а накнада за четворочлану породицу је 3.000 долара.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

The best part of Shoal Bay? You’re looking at it. Hours of stillness, peaceful waters, and sun-swept vistas. See more in bio. [🎥 : @anguillabeaches]

Објава коју дели Anguilla (@anguilla_tourism) дана

Породицама са више од четири члана биће наплаћена додатна накнада по особи, наводи се у саопштењу за јавност.

Острво Ангвила проглашено је најбољим острвом за 2020. годину на Карибима, четврту годину заредом.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала