Шта је следеће? Захтев да уведемо санкције Русији

Пратите нас
Састанци највишег руководства Београда и Приштине у Вашингтону и Бриселу, телефонски разговор Путина и Вучића, отказивање војних вежби и споразум лидера црногорске опозиције о будућој Влади су теме које су обележиле недељу за нама. Њих коментарише др Милан Игрутиновић из Института за европске студије.

Бурна недеља састанака највишег руководства Београда и Приштине је за нама. Милана Игрутиновића ћемо у емисији радио Спутњика „Од четвртка до четвртка“ питати ко је највећи добитник ових разговора, с обзиром на то да је за сусрет у Белој кући амерички председник Доналд Трамп рекао да је постигнут „огроман помак“.

Да ли ће Србија отворити амбасаду у Јерусалиму? Како карактерише одлуку да је Косово пристало на једногодишњи мораторијум на тражење чланства у међународним организацијама, док се Србија сагласила да обустави кампању против признања Косова? Могу ли до краја године Београд И Приштина  да потпишу историјски мировни споразум као што то прижељкује Мирослав Лајчак?

Да ли је отказивање војних вежби део притиска ЕУ о усклађивању спољне политике са ЕУ и да ли ће наредни захтев бити санкције Русији? Шта је председник Русије Владимир Путин поручио српском председнику у телефонском разговору?

Зашто су челници три опозиционе листе због потписаног споразума на удару медија у Србији? Кога на којим позицијама види у новој црногорској Влади?

Уредник и водитељ је Наташа Милосављевић.

Од четвртка до четвртка Милан Игрутиновић
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала