Десет најчешћих мушких лажи

© pixabay.comМушкарац и жена у кревету.
Мушкарац и жена у кревету. - Sputnik Србија
Пратите нас
Просечан мушкарац слаже 6 пута дневно, што је дупло више од просечне женске особе. Како бисмо сазнали зашто то раде, потражили смо помоћ стручњака, а они су нам појаснили разлоге најчешћих мушких лажи.

Заглавио сам се у саобраћају

„Мисли да је много лакше да то каже него да објашњава праве разлоге свог кашњења“, објашњава терапеут Џон Амодео.

„Запамтите да мушкарцима комуникација не иде тако добро као женама. А чудно је што ће мушкарац изговорити да је заглављен у саобраћају чак иако је разлог његовог кашњења потпуно легитиман. Ипак не дозволите да му то прође – лаж је ипак лаж.“

Није било толико скупо

„Мушкарци не воле да чују неодобравање чак иако не делите банковни рачун“, каже Амадео. Ову реченицу може да каже и кад жели да докаже да је одговоран када је реч о новцу, преноси портал ДДЛ.

Кренуо сам

Момци обично избаце ову фразу када треба да се нађу са вама на неком дешавању на које им се не иде, као на пример на породичну вечеру. Мало одуговлачи, али долази. Не може баш да одбије позив без озбиљног разлога. Зато ова реченица показује да донекле контролише ситуацију.

Нисам попио много

Ова лаж може да указује на озбиљан проблем. Ако је изговара често, можда има проблема са алкохолом. Разговарајте са њим и саопштите му да сте забринуте – само обратите пажњу на тајминг – тај разговор морате обавити када је трезан.

Извини, нисам видео да си ме звала / Угасио ми се телефон / Био сам ван домета

Ове три реченице значе једно: Нисам желео да ти се јавим. Зашто? „Ово је њихов начин да вам ставе до знање да се мало повучете јер му је потребно време за себе“, каже Амадео. Не проверавајте га толико и покушајте да му недостајете мало.

Не, твоја позадина не изгледа велико у томе

Сваки мушкарац има друга који је имао сличну ситуацију. Девојка га је питала исту ствар, он је одговорио погрешно и она није хтела да има секс са њим годину дана. Овај одговор је сигуран и нема шансе да ће он ризиковати и рећи вам истину. Ако желите искрен одговор питајте то пријатељицу.

Ово је моје последње пиво

Стручњаци кажу да ова реченица, изречена преко телефона, значи да он жели да што пре заврши разговор са вама како би се вратио својом другарима. Ствар је у томе што иако понавља то три вечери заредом, он сваки пут поверује у њу.

Све је у реду, добро сам

Невероватних 52 одсто мушкараца говори ову реченицу својим девојкама. То раде јер желе да избегну драму и заштите мушки понос. Мушкарци знају да нису добри у изражавању осећања и препричавању свог дана, зато му је лакше да вас уопште не упознаје са ситуацијом.

Када следећи пут чујете ту реченицу, пустите га пар дана а онда га питајте поново шта није у реду. До тада ће знати шта да вам каже.

Прочитајте и:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала