Димитријевић: Избори у Северној Митровици протекли без проблема

Пратите нас
Председник Општинске изборне комисије у Северној Митровици Слободан Димитријевић изјавио је да су данашњи локални избори протекли без већих проблема, и да је, према информацијама које је добио од Централне изборне комисије, све било у најбољем реду.

„Тачно у 19 часова затворена су сва бирачка места у општини Северна Митровица“, рекао је Димитријевић и навео да су посматрачи оценили изборни процес као успешан и професионално одрађен, без иједне грешке, преноси Танјуг.

Димитријевић је захвалио грађанима што су у великом броју изашли на биралишта и обавили своју грађанску дужност и поред пандемије, као и свима који су учествовали у изборном процесу, пренео је Косово онлајн.

Нагласио је да су током изборног процеса испоштоване све епидемиолошке мере и да су два мобилна ковид тима обавила свој посао професионално.

„Испоштоване су све епидемиолошке мере, имали смо два мобилна тима која су посетили грађане заражене ковидом, који се налазе у самоизолацији и они су обавили своју грађанску дужност“, рекао је Димитријевић

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала