Том Круз побеснео на чланове екипе током снимања филма „Немогућа мисија 7“

© Flickr / Gage SkidmoreТом Круз
Том Круз - Sputnik Србија
Пратите нас
Том Круз, један од најпопуларнијих холивудских глумаца и продуцената, побеснео је на чланове екипе током снимања седмог наставка филма „Немогућа мисија“ јер се нису поштовали мере прописане због епидемије новог вируса корона.

Тај моменат забележен је на аудио-снимку чији је садржај процурео у јавност и на којем се чује да Том Круз није бирао речи оштро критикујући сараднике.

Круз им је наводно запретио да ће да „лете из екипе“ ако се не буду придржавали епидемиолошких мера, објавио је „Сан“.

​Холивудски глумац је изгубио живце када је видео двојицу чланове екипе да испред компјутера стоје на мање од метар удаљености један од другог.

​И магазин „Варајети“ је, позивајући се на два извора блиска продукцији, објавио да се све то одиграло током снимања филма у Британији.

„Можете то да кажете људима који губе своје ј.... куће јер нам се индустрија затвара. То им неће платити храну или школовање“, рекао је, између осталог, Круз претећи отказима.

Круз је, иначе, веома ригидан по питању поштовања мера против Ковида-19.

​Овакав Крузов наступ покренуо је велики број коментара на друштвеним мрежама. Неки су га оценили смешним, а други су подржали холивудског глумца.

Снимање филма „Немогућа мисија 7“ било је на неко време прекинуто средином октобра јер је 12 чланова екипе у Италији било позитивно на вирус корона.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала