„Начин на који је прослављен Свети Никола...“: Кон се огласио после највеће српске славе

© Tanjug / DRAGAN KUJUNDZICЕпидемиолог Предраг Кон
Епидемиолог Предраг Кон - Sputnik Србија
Пратите нас
Члан Кризног штаба за борбу против корона вируса, епидемиолог Предраг Кон, огласио се рано јутрос на свом Фејсбук налогу, оценивши да је начин на који је прослављен Свети Никола до сада "највећа подршка херојским здравственим радницима Србије".

“Достојанствено са пуно духа домаћини су у миру у својим домаћинствима прославили заштитника својих домова, чувајући здравље и живот. Већа награда и подршка здравственим радницима није могла доћи у значајнијем тренутку. Српска православна црква је својим порукама подржала живот и здравље поштујући здравствене раднике. Јеврејска заједница Србије је у тишини и у својим домовима прославила Хануку. До сваког здравственог радника треба да стигну поруке подршке. То јесте солидарност у правом тренутку. Срећна вам слава домаћини Србије још једном!”, написао је доктор Кон.

Доктор Кон је иначе врло активан на Фејсбуку, а када се оглашава, то су најчешће поруке упозорења, обавештења о критичности ситуације у којој се налазимо, или пак апел грађанима да поштују епидемиолошке мере.

Ипак, овог јутра, после можда највеће српске славе, Никољдана, епидемиолог Кон је за све домаћине у Србији који су јуче прославили своју крсну славу имао потпуно другачију поруку.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала