„Када бисте само видели каква додавања Јокић покушава на тренингу“ /видео/

© AP Photo / Mark J. TerrillНикола Јокић у дресу Денвер Нагетса
Никола Јокић у дресу Денвер Нагетса - Sputnik Србија
Пратите нас
Ар Џеј Хемптон, млади кошаркаш Денвер Нагетса, на занимљив начин прокоментарисао је додавање Николе Јокића против Сакраменто Кингса.

Од када је дошао у лигу заштитни знак српског кошаркаша су атрактивне асистенције. Ниједан центар у историји НБА није делио таква додавања и сада нас с времена на време подсети на своју луцидност.

Репрезентативац Србије лако је могао да има и више од 14 успешних додавања против Кингса да су саиграчи погодили када би их он пронашао.

Једна од таквих ситуација, када кошаркаш Денвера није погодио на пâс Јокића, десила се у продужетку на два и по минута до краја.

У овој секвенци лако може да се види сва генијалност нашег играча. Налазио се на линији за три поена, спустио је лопту на паркет, кренуо ка средини да игра леђима против нижег играча и сви су очекивали да ће напасти „мисмеч“.

Ипак, у том тренутку уследио је феноменалан пâс у корнер где се налазио Вил Бартон. Никола је без гледања додао лопту право у руке крилном играчу Денвера који није успео да погоди тројку.

Ово додавање на Твитеру прокоментарисао је поменути Хемптон.

„Када бисте само могли да видите каква додавања покушава на тренингу“, написао је „руки“ Нагетса.

Јокић је против Кингса одиграо скоро па перфектну партију уписавши 29 поена, 15 скокова и 14 асистенција. Центар из Сомбора уз то је имао и неколико изгубљених лопти, од којих је једна била у последњим секундама дуела.

Јокића и Денвер у петак на суботу чека дуел са ЛА Клиперсима (04.30) што ће бити реприза полуфинала западне конференције из прошле сезоне.

Никола Јокић има један нови задатак /видео/

Хаос у Хјустону спречио деби српског једнорога

Адетокумбо у првом мечу показао највећу слабост /видео/

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала