Чврста тренерска рука ─ нема попуста ни за Филипа Ђуричића

© AP Photo / CafaroФилип Ђуричић
Филип Ђуричић - Sputnik Србија
Пратите нас
Аталанта је резултатом 5:1 прегазила Сасуоло у 15. колу Серије А, с тим што у табору гостујућег тима крајње неочекивано, чак ни на клупи, није било Филипа Ђуричића.

Медији на Апенинима и у Србији су се питали шта је разлог да "десетка" Сасуола, која је прележала коронавирус још у новембру, не буде у протоколу.

Одговор је експресно стигао из прве руке, а дао га је ко други, него тренер Роберто де Зерби, поручивши да је српски репрезентативац и организатор игре поменутог тима, прекршио клупску дисциплину пре меча са Сампдоријом у претходном колу, те да због тога плаћа цену.

Фудбал - Sputnik Србија
Великани српског фудбала у раљама дугова, превара и политике
„Ђуричић је имао погрешан став према мени пре утакмице са Сампдоријом у прошлом колу. Тренирао је добро после свега што се догодило, али је једино било фер да га изоставим. Правила морају да се поштују. Филип је фудбалер којег сам највише тренирао у каријери, и не само да се извинио, већ је изразио жељу да буде уз тим. Он је наш стартер, део првог тима, али када направи такву грешку, тренер мора да се умеша и да реагује, као што би то урадио са својим сином“, поручио је тренер Сасуола.

И истрчали су зелено-црни на терен у Бергаму без једног од најбољих фудбалера, примили чак пет голова, али је Де Зерби остао доследан својих педагошких мера, показавши чврсту руку.

​Ђуричић је ове сезоне одиграо 11 утакмица у Серији А за Сасуоло, постигао је три гола и уписао асистенцију.

Момак који је рођен у Обреновцу је крајем прошле године по трећи пут постао отац.

► Партизан навија за црвено-беле и свог убојитог „шепртљу“ /видео/

► Михајловић учи фудбалере Болоње да имају српски менталитет

► Да ли у Србији стасава нови Дијего Симеоне?

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала