Медијски рат Фјурија и Џошуе: Победило те је буцмасто дете

© AFP 2023 / RINGO CHIUБоксери Тајсон Фјури и Ентони Џошуа
Боксери Тајсон Фјури и Ентони Џошуа - Sputnik Србија
Пратите нас
Тајсон Фјури, двоструки шампион у супертешкој категорији, упутио је оштар коментар на цитат који је оставио Ентони Џошуа на друштвеним мрежама.

Тајсон Фјури познат је као човек без длаке на језику, а нетрпељивост према Џошуи траје годинама.

Овога пута до вербалног сукоба дошло је на друштвеним мрежама где је 32-годишњи боксер прокоментарисао објаву годину дана млађег сународника.

„Велики модерни борац биће у могућности да се такмичи у било којој ери“, написао је Џошуа.

„Велики? Мало сутра. Нокаутирало те је буцмасто дете које се за дуел спремало три недеље. Велики су у томе да изгледаш лепо на сликама“, одговорио му је Фјури.

Тајсон је овде алудирао на борбу између Џошуе и Ендија Руиза лета 2019. године. Тада је Американац нанео једини пораз у каријери 31-годишњем боксеру.

Многи су се исмевали Џошуи због овог пораза јер Руиз изгледа сасвим супротно од њега – буцмаст, наизглед спор... Тај нокаут бацио је сенку на сјајну каријеру Енглеза.

Неколико месеци касније Ентони је успео да се реваншира Ендију, али то није и никада неће бити довољно да се заборави на пораз.

Фјури и Џошуа никада нису боксовали, а иако постоји обострана жеља неколико је препрека које морају да се прескочи. Прва је Олександр Устјук који има право да изазове Џошуу и ако не дође до договора, Енглез ће можда морати да преда титулу светског шампиона.

Из тима Ентонија Џошуе надају се да ће се Устјук повући и да ће тиме дозволити велики боксерски меч.

„Контактирали смо Устјука и његов тима. Он је разумна особа и мислим да разуме магнитуду тренутне ситуације. За мене постоје две опције, једна је борба против Фјурија, друга је против Устјука. Идеално би било када би то био Фјури, али све што желим је да се фокусирам на следећу борбу“, рекао је Џошуа.

Масовна туча руских ММА бораца током интервјуа у октагону /видео/

Борац на ивици живота: „Срећан сам што проливам сопствену крв“

Победа Звезде у сенци страшног нокаута боксера Партизана /видео/

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала