Фејсбук цензурисао мексичког кардинала: Гејтсове вакцине садрже сатанске микрочипове

© AP Photo / The Satanic TempleСтатуа из храма сатаниста
Статуа из храма сатаниста - Sputnik Србија
Пратите нас
Мексички кардинал, који је био део папске конклаве која је изабрала папу Фрању, напао је суоснивача Мајкрософта Била Гејтса, тврдећи да је умешан у злокобну заверу. У видео снимку објављеном на Фејсбуку, кардинал Хуан Сандовал Инигуез тврди да је лабораторија у Сједињеним Државама повезана са Гејтсом произвела нови сој ковида 19.

Свештеник такође тврди да вакцине против корона вируса садрже сатанске микрочипове и да пандемија може трајати до шест година.

„Ова пандемија се неће завршити за месец или два месеца, можда не ове године, можда не за три, четири, пет, шест година. То је оно што ови људи желе“, рекао је Инигуез.

Видео насловљен „Завера новог светског поретка“ подељен је на Фејсбук страници новина надбискупије Гвадалхаре, али га је касније Фејсбук цензурисао.

Према извештају „Нешнал католик репортера“, ово није први пут да се кардинал дотиче питања пандемије корона вируса. Свештеник је претходно доводио у питање мере безбедности које су уведене за сузбијање ширења болести.

Конкретно, говорио је против затварања предузећа и отказивања верских служби. Такође је умањио тежину болести од које је до сада преминуло више од два милиона људи широм света и ширио је погрешне медицинске савете.

Гејтсове везе са „сатаниским микрочиповима“

Суоснивач Мајкрософта неочекивано је постао „жртвени јарац“ усред пандемије корона вируса, јер бројне теорије завере тврде да је мотивисао избијање епидемије како би контролисао светску популацију.

Неки корисници друштвених мрежа тврде да вакцине против „САРС-коВ-2“ садрже микрочипове који ће омогућити Гејтсу да прати свачије кретање и стекне контролу над целокупном светском популацијом.

Присталице теорија завера скрећу пажњу да је Гејтс био на челу кампање вакцинације. Фондација Бил и Мелинда Гејтс до сада је донирала 250 милиона долара лабораторијама широм света за проучавање ковида19 и развој вакцина против заразне болести. Донирала је и 1,6 милијарди долара „Гавију“, организацији која сиромашне земље снабдева различитим вакцинама.

Гејтс је одбацио теорије завере против њега, оцењујући их глупима, додајући да такве приче ометају опоравак целог света од пандемије.

Осим теоретичара завере на интернету и амерички председник Доналд Трамп и државни секретар Мајк Помпео сматрају да је вирус створио човек. Трамп и Помпео тврдили су да вирус потиче из кинеске лабораторије у Вухану, граду у којем је пријављен први случај ковида 19.

Пекинг је одбацио оптужбу, док је Свјетска здравствена организација рекла да нема доказа да је вирус створио човек, преноси Спутњик интернешнал.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала